5 Ağustos 2009 Çarşamba

Avrupa Konfederasyonu ve Türkiye Eskrim Federasyonu MHK Üyesi Sayın Haluk Yamaç’ın Açıklaması

Avrupa Konfederasyonu Hakem Komisyonu ve Türkiye Eskrim Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Üyesi Sayın Haluk Yamaç’ın eskrimturk@googlegroups.com’a yapmış olduğu açıklama aşağıdadır. Sn. Yamaç, hakem bile olmayan, ama her konuda ahkam kesip, yalan dolana ve iftiralarla, Uluslararası Hakemlerden Sayın Cihan Palabıyık’a dil uzatanlara güzel bir cevap vermişler. Bakalım yalancı ve iftiracılar kimlermiş.

Sayın Haluk Yamaç diyor ki;
Sayın eskrımcı arkadaşlar,
Genellıkle fazla yazmayı seve bir kişi olmadığımı söylemek ıstıyorum.Ancak yazıları bazen okuyorum,bu yazıların bazılarındakı eleştırileri taktir ediyorum.Eleştiri ve öneriler hepimizin daha ileri gitmesini sağlar.
Ancak çok zaman hiç bır eleştiriyle alakası olmayan kişilere saldırma ve karalama oluyor.Eskrrim sporu'na ve gelişmesine katkı vermek istiyormuyuz ? sorusunu kendımize sormamız gerekiyor.
Bu yazım'da hakemlik ile bir konuya gırmek istiyorum, neden ? çünkü bu konu benım ılgi alanım.Şu anda hem Avrupa eskrım federasyonu hemde turkiye eskrim federasyonu hakem kurulu üyesıyım,özellikle Avrupa eskrim confederasyonu hakem komisyonu üyesı olarak tüm Avrupa ülkelerindeki hakemlerin hakemlik faaliyetleri her komisyon üyesine geldiği gibi bana'da geliyor.Geçen hafta 'GÖZCÜ' rumuzlu bir arkadaşımız hakemlerimiz'den CIHAN PALABIYIK İle ilgili son derece yakışıksız sözler yazmış ' uluslararası musabakalarda hakemımız Cihan Palabıyık bır maç yönetıyor bır daha maç verilmiyor demiş' bu sözler son derece yakışiksız buluyor ve bu arkadaşımızı kınıyorum.Çünkü GÖZCÜ rumuzlu arkadaşımızın yazdıkları gerçeği yansıtmamaktadır.Bu arkadaşımızın niçin bir rumuz kullanıyor? Bizler medeni insanlarız gerçek kimliklerimizle daha iyi anlaşabiliriz.
Bu arkadaşımızın yazdıkları aslında tüm uluslararası hakemlerimizi ve beni üzmüştür çünkü hakemlerimiz son zamanlarda çok başarılı olmuşlardır.Aşağı’da hakemimiz CİHAN PALABIYIK ile ilgili hakemlik faaliyetini bilgilerinize sunuyorum .(son altı ay)
Saygılar.
. HALUK YAMAÇ
1/ ULUSLAR ARASI GENÇLER TURNUVASI (HOF ALMANYA)
ERKEKLER FLÖRE FİNAL, BAYANLAR FLÖRE FİNAL
2/ GRAND PRİX ERKEKLER EPE (LEGNANO İTALYA)
FERDİ FİNAL (VİDEO HAKEMİ) , TAKIM ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI (USA- POLONYA)
3/ YILDIZLAR AVRUPA ŞAMPİYONASI (BOURGES FRANSA)
BAYANLAR FLÖRE YARI FİNAL , ERKEKLER FLÖRE TAKIM FİNAL (ALMANYA- ITALYA)
4/AKDENİZ OYUNLARI (PESCARA İTALYA)
BAYANLAR FLÖRE YARI FİNAL ,ERKEKLER EPE YARI FİNAL VE BRONZ MADALYA MAÇI.
5/BÜYÜKLER AVRUPA ŞAMPİYONASI (PLOVDİV BULGARİSTAN )
ERKEKLER FLÖRE FİNAL (VİDEO HAKEMİ) ERKEKLER EPE TAKIM FİNALİ (MACARİSTAN- İSVİÇRE )

1 yorum:

  1. KAŞAR SAVAŞ AÇMIŞ,
    Ne kadar çirkin bir ifade,kendini lafda hukukcu ilan eden bu şavaşcı zat.Burası TÜRKİYE,Türkiye içinde savaş olmaz kaşar bey.bu çirkin ifadeden dolayı hemen özür dilemelidir.Bu kin,nefretin sebebi ne ola ki,savaşlık bir durum yok burda,insanlar hakaret etmediği sürece herkez istediğini yazsın.yalnız senin burda laf kargaşası yaptığını sanıyorum bir veli olarak.Herseyi doğru yapmıyor olabilir bu federasyon,fakat bir cok konuda destekliyoruz icraatlarını federasyonun.lütfen yapıcı eletirelerde bulunun.savaş keliesinden dolayı sizi şiddetle kınıyorum.kimse kimseyi tehdit edemez,bu yazılarınızla camiayı karsınıza alırsınız.ifade terbiyesizce.

    selamlar

    YanıtlaSil