10 Ağustos 2009 Pazartesi

Ağrı’da Eskrim

Ağrı’da eskrim… Enteresan bir fikir. Eskrimin tanıtımından bahsederken Uluslararası Ağrı Dağı Kulüpler Kupası müsabakalarından bahsetmeden geçmek mümkün değil. Ağrı çok uzak olabilir. Belki de biz Ağrı’ya çok uzağız. Her neyse katılımcıları kutluyorum. Uluslararası Ağrı Dağı Kulüpler Kupası ilk kez düzenlenmesine rağmen 14 erkek 7 bayan sporcu ve 3 ülkenin katılımı ile gerçekleşmiş görülüyor. Eminim ki, gelecek yıl bu müsabaka gerçekleşirse daha çok sporcu, kulüp ve ülke katılacaktır.

2 yorum:

  1. Müsabaka İshak Paşa sarayındamı yapıldı? babamın AĞRIda göevli olduğu zaman gitmiştik oraya.çok güzel bir yer,herkezin İshak paşa sarayını görmesi lazım.gittiğimizde inanamamıştım.harıka bir yer.

    İsmail Kuşcu

    YanıtlaSil
  2. Not düşmek adına yazmak istedim. ODTÜ Eskrim takımı erkek flöre takımı da katılım için başvurusunu yapmıştır. Fakat başka bir flore takımı başvurmadığı için Ağrıya gidememiştir. Yazınızda belirttiğiniz gibi sanırım bizler Ağrıya çok uzağız :).
    Bu tarz müsabakalara katılımı ilk yıllarda sağlayabilmek için en azından başarılı takımlara harcırah verilmesi gereklidir diye düşünüyorum. Geleneksel hale geldikten sonra zaten katılım yüksek olacaktır.

    Saygılarımla
    Ozan SARI
    ODTÜ ESKRİM

    YanıtlaSil