30 Temmuz 2009 Perşembe

Yıldızlar Avrupa Bayan Flore ve Erkek Epe Circuit Müsabakaları Ankara’da Yapılacak

Avrupa Yıldızlar Bayan Flore ve Erkek Epe Circuit müsabakaları 19-20 Aralık 2009 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Bu müsabakalar, Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Avrupa Yıldızlar klasmanını etkileyeceğinden çok büyük önem taşımakta. Ülkemizde Bayan Flore ve Erkek Epe branşlarındaki sporcular için ise iyi bir deneme olacak. Ülkemize bu tip müsabakaların alınması oldukça mutluluk verici bir durum. Avrupa ve dünya da ülkemizde düzenlenen organizasyonların artması ülke tanıtımı açısından büyük önem taşımakta. Yıldızlar Avrupa Circuit müsabakaları sonuçlarına göre düzenlenen Yıldızlar Avrupa Circuit klasmanı, Yıldızlar Avrupa Şampiyonasında pul eşleşmelerini etkileyeceğinden müsabakaların önemini iyice arttırmakta. Yıldızlar Avrupa Circuit müsabakalarına ise katılım sınırı bulunmadığından bu müsabakalara Türkiye Eskrim Federasyonunun izin verdiği herkesin katılabileceği anlamına gelmektedir. Bu da daha çok ülke sporcusunun Yıldızlar Avrupa Circuit klasmanında yer alacağı anlamına gelmekte. Bu müsabakaları ülkemize alarak ülke de eskrimin tanıtımına da katkıda bulunulacak olması ise başka bir katkı. Ayrıca, bu tip müsabakaların yurt içinde olması, yurt dışında olmasından daha ekonomik olacaktır. Başarılı projeleri ve doğru sonuçlar Türk eskrimi için geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor.

2 yorum:

  1. yıldizlar circuitlerin türkiyeye alınması çok güzel.bu tip organizasyonlar daha önceden kazandırılmalıydı.geçen günlere yazik olmuş.en azından önümüzdeki yıllarda yetişen yıldızlar için önemli.
    elinize sağlık.

    Ahmet ŞAHİN

    YanıtlaSil
  2. Eskrim federasyonu bu calismasindan dolayi kutluyorum ve ellerinize saglik diyorum Dünya sampiyonasini aldik,circuitleri aldik ve dünyada ilk kez minikler ve süper miniklerde Dünya kupasi niteliginde bir 23.Nisan kupamiz var ve her gecen sene katilimi ikiye katliyor böyle turnuvalar türkiyede olmasi beni cok sevindiriyor ve bizim ilerlememiz icin büyük bir olaydir Tekrar eskrim federasyonunu kutluyorum basarilarin devamini diliyorum
    saygilarimla

    YanıtlaSil