28 Temmuz 2009 Salı

Haluk Yamaç'a tebrikler

Merkez Hakem Komitesi üyeliğine yeni atanan Haluk Yamaç'ın Türkiye Eskrim Federasyonunun resmi web sayfasından yayınladığı mesajından dolayı tebrik ediyorum. Sn. Yamaç gerçekten güzel işler yapacağının sinyallerini şimdiden verdi. Ona yeni görevinde başarılar diliyorum. http://www.eskrim.org.tr/sayfa.aspx?id=740

5 yorum:

  1. Haluk beyi biliriz. İyi işler yapacağınında düşünüyorum. Ama böyle uzaktan uzaga da bu işler olmaz ki. Sanki Türkiye'de kimse kalmadı. MHK üyelerinin biri Almanya'da, diğeri Fransa'da, bir diğeri ise en uzakta Balıkesir'de.

    YanıtlaSil
  2. bu işin uzağı yakını olmaz. yeterki o işin uzmanı olunsun.

    YanıtlaSil
  3. Haluk beyin web sitesindeki yazısı bir kaç kişiye şamar vurur cinsden.Sanirim Haluk Yamaç burda olması gereken en doğru isimlerden bir tanesidir.Bu işi Cem ORAY ve HAKAN ÖZBEK zaten götüremiyecekti sanırım.İstifalarının en büyük gerekçesi bu olsa gerek.
    Cesur yazısından dolayı Haluk Yamaç'ı kutlarım.

    silahsorEPECİ

    YanıtlaSil
  4. Gayet normal birseyler yazmış,bunda tebrik edecek ne var anlamadım.ayrıca Haluk YAMAÇın bir çalışmasını daha görmedik.yaptığı işleri tebrik etmek lazım,yazıları değil.Türk eskrimine ne katacak göreceğiz.şak şaka gerek yok.

    ALİ

    YanıtlaSil
  5. peki uzakta diye herkez ankaradanmı olmalı.böyle saçma bir düşünce olabilirmi.en iyi temsil edecek kişiler bu kurullarda olmalı.

    SİLAHSOREPECİ

    YanıtlaSil