28 Temmuz 2009 Salı

Halim Şener’den Hakemliğe Dönüş

Türkiye Eskrim Federasyonu Uluslararası Ağrı Dağı Kulüpler Kupası hakem listesini açıkladı. Açıklanan listede iki isim dikkat çekiyor. Bu isimlerden birisi yeni Merkez Hakem Kurulu üyeliğine seçilen Gürol Koray, diğeri ise Uluslararası Hakemler Halim Şener. Ayrıca, Sn. Şener, 2009 Dünya Şampiyonasına da hakem olarak seçilmiş. Bilindiği üzere Sn. Şener uzun zamandır hakemlik yapmıyor. Bu konu da nasıl bir yönetim sergileyeceğini merak ediyorum. Sn. Şener’in hakemliğe yeniden dönüşünde yakın arkadaş oldukları bilinen, Merkez Hakem Kurulu üyesi Sn. Yamaç’ın etkisi olmuş mudur?

2 yorum:

  1. Halim ŞENER hakemliğe dönüyor.türk eskrimi adına olumlu bir adım,Halim şenerin iyi bir hakem olduğunu düşünüyorum,fakat hakemliğe dönüşünde HALUK YAMAÇ'ın etkisi büyük olsa gerek.HALUK YAMAÇ hakemleri bir araya toplamaya başladı,hatta Hakan ÖZBEK'e Ağrı dağı kupasındada görev vermiş.ÖZBEK'in bu görevi kabul etip etmeyeceği merak konusu.

    SİLAHSOREPECİ

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim konu Halim Şener niye hakemliğe geri dönüyor,as başkan değilmiydi önceden.Saçma bir karar ama takdir yine kendisinin tabiki.Erol Bülbülle hareket etmiyormuydu?görev alırsa Erol abisi çok kızar bence.

    YanıtlaSil